Fodbehandling

Fodbehandling i min klinik er både for dig som ønsker velvære og gerne vil forbygge fod problemer og for dig med et særligt behov for hjælp med dine fødder.

En fodbehandling indledes med et fodbad, hvorefter neglene klippes, slibes, neglehjørnerne afrundes og der renses op omkring neglene.

Hård hud samt eventuelle ligtorne beskæres.

Behandlingen afsluttes med en let fodmassage med creme.

Undervejs i behandlingen vil der, såfremt behovet er tilstede vejledes i daglig pleje af dine fødder, korrekt fodtøj samt indlæg.

Ved første behandling optages journal som ajourføres ved efterfølgende behandlinger.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.11 | 10:26

Jeg vil gerne købe et gavekort på 440 kr til en fødselsdagsgave til min mand, kan jeg gøre det her istedet for at komme ind til dig. Jeg er dårligt gående.

...
19.07 | 19:49

Hej Jeanette,
Tak for fin behandling i dag.. jeg vil bare sige, at det er via krak, at jeg har fundet dig - www.krak.dk og skriv fodpleje og Ringsted

...
21.05 | 16:43

Fin og velproportioneret site. Der står det, der skal - og det står med de rigtige typer på den rigtige baggrund (jeg er fhv. bogtrykker, så jeg ved det!).

...
30.11 | 13:27

Tillykke med en flot og vel udført hjemmeside, vi skal også huske at pleje vores fødder.

...
Du kan lide denne side
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.